mandag 28. juni 2010

Aktiviteter ved Stor-Elvdal bibliotek i forbindelse med Leseåret 2010

Hedmark fylkesbibliotek ønsker å vise fram alt det bra som skjer rundt omkring i Hedmark fylke i forbindelse med Leseåret 2010. Vi har fått en oversikt over aktiviteter ved Stor-Elvdal bibliotek som vi ønsker å dele med alle. Det er en oversikt over aktiviteter som allerede er avklart. Biblioteket jobber også med flere andre arrangementer de ønsker å sette opp i forbindelse med Leseåret 2010.

Juli
23. juli: Biblioteket deltar på Koppang Fiskeforenings stand under Kaupangermart’n. Vi tar med oss bøker om Jakt, fiske og Friluftsliv samt kokebøker på området i teltet hvor Fiskeforeningen serverer lokale fiskespesialiteter. Vi låner ut bøker direkte og fikser lånekort til de som mangler det. Vi selger boknett og deler ut buttons (Library Lovers)

August
31. august:
Bokbad med Levi Henriksen m/band. Vi håper å ha dette arrangementet på vårt lokale lille kjøpesenter, evt i restauranten i samme bygg.

September
7. september:
Kan tankefeltterapi gjøre noe med dine følelsesmessige reaksjoner under stress? Mats Uldal.

Oktober
12. oktober:
Proteintoleranse i forhold til melk og hvete kan påvirke din psykiske helse. v/Stein Julius Tørrkvist og Iver Mysterud.
19. oktober: Amal Aden: Fra analfabet til forfatter.
21. oktober: Bokutstilling i forbindelse med internasjonal uke og stort arrangementet på Storstua i regi av Frivillig-sentralen.

November
8. november:
Ta vare på helsa! Hvordan stress påvirker kroppen, og hva du kan gjøre med det. Anne Brudevold.
23 .november: Inger Tragethon: Jakten på det russiske. Utstilling av relevant litteratur i biblioteket.

Diverse:
Kinodagen: Lørdagskino (eventuelt søndag) med utstilling og bokkafe i kinofoajeen. Boka bak filmen blir tema for utstillingen. Utlån og utstedelse av nye lånekort foretas på stedet via trådløs oppkobling. Samarbeid med kulturkontoret.

SommerLes! Vi deltar i Fylkesbibliotekets kampanje.
Biblioteket har også fått kontakt med fem-seks personer som er villige til å være Leseravn en lørdag hver i løpet av Leseåret, og vi jobber for å få fram flere. Disse skal lese for de minste en times tid. Kalenderen er ikke klar ennå, men oppstart blir i august.


For nærmere info og tidspunkter, følg med på: http://storelvdalbibliotek.wordpress.com/arrangement/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar